Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

VARHAISKASVATUS ISOJOELLA

Varhaiskasvatusta järjestetään Isojoella päiväkoti Nurmennukassa, ja perhepäivähoitona hoitajien kotona.

Varhaiskasvatus on ollut vuoden 2009 alusta sivistystoimen alaisuudessa.

Varhaiskasvatuksen toiminta lähtee lapsen hyvinvoinnista. Lapselle pyritään luomaan turvallinen ja kiireetön ympäristö, jossa tarjotaan mahdollisuus lapsen ikää vastaavaan virikkeelliseen toimintaan. Leikin, vuorovaikutuksen ja perheiden kanssa tehtävän yhteistyön merkitystä korostetaan.

Tästä pääset tutustumaan Isojoen kunnan varhaiskasvatussuunnitelmaan

 

 

  

 

PÄIVÄKOTI NURMENNUKKA  

 

Osoite: Kristiinantie 17 C, 64900  ISOJOKI

Päiväkodin johtaja Sari Uusitalo

puh. 040 586 8709

e-mail: etunimi.sukunimi@isojoki.fi

 

 

 

 
Henkilökunta koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, lähihoitajista, päivähoidon avustajista ja henkilökohtaisista avustajista tarpeen mukaan. Keittiö- ja siivoustyöt hoitaa ravitsemistyöntekijä-siistijä. 

 

Päiväkodissa toimii kaksi ryhmää, päiväryhmä Velemut ja vuororyhmä Viliperit.
 
Päiväryhmä Velemujen varhaiskasvatuksen opettajana toimii Heini Juhala. Velemujen ryhmässä on yhteensä 21 hoitopaikkaa ja toimintaa järjestetään ma - pe klo 7:00 - 17:00.
 
Vuororyhmä Viliperien varhaiskasvatuksenopettajina toimivat Hely Huhta ja Roosa-Mari Hannula. Vilipereissä on myös 21 paikkaa, ja toimintaa vuoropuolella järjestetään (tarpeen mukaan) ma - pe klo 06:00 - 22:00.

 

 

Päiväkoti sijaitsee aivan Isojoen Koulukolmion vieressä. Samassa rakennuskompleksissa päiväkodin kanssa ovat koulun liikuntasali, nuorisotila "Nuoppari" ja kirjasto. Päiväkodilla on omia vuoroja liikuntasaliin, jonne pääsee päiväkodista suoraan yhdyskäytävää pitkin.

Päiväkoti Nurmennukka aloitti toimintansa 4.1.2010. Tilat ovat toimivat ja viihtyisät. Päiväkodilla on oma turvallinen piha leikkivälineineen. Luonnossa liikkumiseen antaa lisämahdollisuuksia läheinen metsikkö ja mm. urheilukenttä sijaitsee aivan vieressä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

PERHEPÄIVÄHOITO

Kunnassa on tällä hetkellä yksi omassa kodissaan toimiva perhepäivähoitaja. Perhepäivähoitopaikka sijaitsevat Kodesjärvellä. Perhepäivähoito tarjoaa päivähoitoa kodinomaisissa tiloissa pienessä ryhmässä. Päivärytmissä vaihtelevat rauhallinen ja aktiivinen toiminta sekä hoitajan ohjaama ja lapsen itsenäinen toiminta. Perhepäivähoitoa toteutetaan kasvatuskumppanuudessa lapsen vanhempien kanssa. Sen perustana on avoin vuorovaikutus, keskinäinen luottamus ja toistensa kunnioittaminen.

 

 

Piirrokset: Mira Kujanpää

 

Päivitetty 27.3.2020