Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Toivotamme sinut tervetulleeksi Isojoen kuntaan.

Isojoki on Etelä-Pohjanmaan eteläisin kunta. Isojoella sijaitsevan Lauhanvuoren kansallispuiston korkein kohta tunnetaan myös koko läntisen Suomen korkeimpana kukkulana. Paikallisväestön keskuudessa on suosittua metsästys, kalastus sekä monipuoliset urheiluharrastukset. Isojoella matkailevakin voi kansallispuistossa patikoimisen ja hiihtämisen lisäksi käyttää Koulukolmion alueen palveluita kuten skeittipuistoa, frisbeekolfrataa, urheilukeskuksen palveluita tai vaikka monitoimitlon kuntosalia.

Majoituspaikkoja löytyy edullisista leirintämökeistä korkeatasoisiin lomahuviloihin. Kesä ajan kirkasvesinen keidas on kuntalaisten keskuudessa lähdeperäinen Kangasjärvi.Kalaisa Kodesjärvi on myös uimareiden suosiossa useina kesinä. Itse ei tarvitse välttämättä hoitaa ruokahuoltoakaan Isojoen matkalla. Lounas- ja tilausravintolat palvelevat vuoden ympäriinsä.

Talviliikuntapaikkana Isojoki on myös mainio. Erinomaiset hiihtomaastot sekä hoidetut kelkkailu-urat takaavat Lapin maisemien veroiset elämykset.

Isojoella on hyvä asua elää ja harrastaa - tule ja kokeile.