Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

ISOJOEN KIRJASTO

HUOM! Isojoen kirjasto on auki edelleen rajatuin palveluin 31.3.2021 asti. Siksi vain lainaus- ja palautuspalvelu ovat käytössä. Ovet ovat auki henkilöstön läsnäoloaikana ja asiakaspalvelu toimii tavalliseen tapaan. Kirjaston asiakaspalvelu tapahtuu turvallisuusohjeita noudattaen.
Omatoimikirjasto palvelee normaalisti joka päivä klo 7-21. Asiakkaita kannustetaan käyttämään lainaus- ja palautusautomaattia asioinnissaan.
Lehtilukusali ja Oppimispesä eivät ole käytössä. Lehtiä saa kuitenkin lainata kotiin. Oppimispesässä saa tehdä välttämättömiä töitä ja tulostusta tietokoneilla turvavälit huomioiden max. 15 min. Tarpeetonta oleilua kirjastossa on vältettävä, eikä kirjastolla järjestetä tapahtumia

Aukioloajat (henkilökunta paikalla)

ma-ti          11-18

ke               9.30-16.30

to                11-18

pe               9.30-16.00

 

Isojoen omatoimikirjasto on auki joka päivä klo 7.00-21.00. Muistakaa noudattaa turvavälejä ja huolehtia käsien puhtaudesta! TERVETULOA!

 

Kirjakassitoiminta on edelleen mahdollinen riskiryhmille: tee kirjatilaus arkipäivisin puh.nrosta 046-8510 970 ja sähköpostitse kirjasto@isojoki.fi. Laitamme tilatun kirjakassin kirjaston ovien ulkopuolelle sovittuna aikana.

 

Yhteystiedot

Isojoen kirjasto
Kristiinantie 17 A
64900 ISOJOKI

kirjasto@isojoki.fi

046-8510 970

 

Henkilökunta

Minna Saari, kirjastonjohtaja                    minna.saari@isojoki.fi
Merja Väliviita, kirjastovirkailija                 merja.valiviita@isojoki.fi

 

 

EEPOS-VERKKOKIRJASTO    https://eepos.finna.fi/

 

Voit harjoitella musiikin soittoa ilmaisen Rockway-palvelun avulla. Soittokursseja on mm. kitaran, pianon ja rumpujen soitosta. Palvelusta löytyy suomalaisia opetusvideoita kurssien muodossa. Voit lainata kurssin itsellesi ja opetella soittamista omaan tahtiin. Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja salasanalla ( jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole). Ensimmäisellä lainauskerralla asiakas rekisteröityy Rockway-palveluun. Jatkossa kirjautumista ei tarvita. Palvelu löytyy osoitteesta: http://kirjastot.rockway.fi/eepos/

 

Nyt voit kuunnella ilmaiseksi kirjaston asiakkaana klassista musiikkia, kansanmusiikkia ja vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia Naxos music library-kuuntelupalvelusta. Naxos music library jazz-kuuntelupalvelussa on tuhansien levyjen kokoelma eri aikakausien jazz-musiikkia.

NAXOS MUSIC LIBRARY http://eepos.naxosmusiclibrary.com

NAXOS MUSIC LIBRARY JAZZ http://eepos.naxosmusiclibrary.com/jazz