Nuorten kesätyökampanja 1.5.-31.10.2021

Nuorten kesätyökampanja vuosimallia 2021 on alkanut.

NUORI - ole aktiivinen ja hanki kesätyöpaikkasi ajoissa! Vaikka kampanja-aika alkaa 1.5. niin työpaikan itselleen voi hankkia jo nyt.

Tältä sivustolta löydät kaikki kampanjaan tarvittavat tiedot, sopimukset, säännöt ym.

 

TULOSTA/TALLENNA TÄSTÄ ITSELLESI:

Työharjoittelusopimus

Kampanjasäännöt

Kampanjapalaute

Ilmoittaudun työntekijäksi - Työntekijä (tai täytä tiedot alla olevan linkin kautta!)

Ilmoitus työpaikasta - Työnantaja (tai täytä tiedot alla olevan linkin kautta!)

 

JOS OLET VAILLA TÖITÄ TAI TYÖNTEKIJÄÄ:

Ilmoittaudu TYÖNHAKIJAKSI tämän linkin kautta!

Ilmoittaudu TYÖNANTAJAKSI tämän linkin kautta!

 

LÖYDÄ TYÖNTEKIJÄ TAI TYÖPAIKKA ALLA OLEVIEN LINKKIEN KAUTTA:

TÖITÄ VAILLA OLEVAT TYÖNTEKIJÄT (LINKKI YHTEYSTIETOLISTAAN)

TYÖNTEKIJÖITÄ VAILLA OLEVAT TYÖNANTAJAT (LINKKI YHTEYSTIETOLISTAAN)

 

 

Ohjeet lyhykäisyydessään:

1. Ole aktiivinen ja hanki itsellesi työpaikka - ota yhteyttä eri firmoihin/työnantajiin ja tiedustele mahdollisia kesätyöpaikkoja ja -tehtäviä. Työnantajat arvostavat reippaita, ystävällisiä ja aktiivisia nuoria!

2. Työpaikan saatuasi: Täytä (tarkasti) yhdessä työnantajasi kanssa työharjoittelusopimus ja palauta se vapaa-aikatoimistoon. Maijan tai Merjan vahvistettua työsopimuksen saat postia ja voit aloittaa työt sopimuksen mukaisena ajankohtana. Sopimuksia vahvistetaan maanantaisin ajalla 26.4.-28.6.2021sekä 2.8.-27.9.2021 (HUOM! Töitä eis aa aloittaa ennenkun työharjoittelusopimus on vapaa-aikatoimen osalta vahvistettu!)

3. Töiden päätyttyä: Palauta viimeisen työpäivän jälkeen kampanjatoimistoon työharjoittelunpäättymisilmoituslomake sekä verokorttisi --> saat palkan tilillesi. Tarkista päättymisilmoituksesta palkanmaksupäivät! Palkkapäivä määräytyy sen mukaan, milloin palautat kampanjatoimistolle töiden päättymisilmoituksen.

 

Mitä jos en löydä töitä?

1. Jos et meinaa löytää sopivaa työpaikkaa niin ilmoittaudu kampanjatoimistoon työnhakijaksi, joko palauttamalla työnhakijalomakkeen vapaa-aikatoimistoon TAI täyttämällä ja lähettämällä meille tiedot alta löytyvän linkin kautta.

2. Me täällä toimistolla toimimme linkkinä töitä vailla olevan nuoren sekä työntekijää vailla olevan työnantajan välillä. Olemme siis kumpaankin tahoon yhteydessä jos sopiva työpaikka tai työntekijä ilmaantuu!

 

Mitä jos en löydä työntekijää?

1. Jos et meinaa löytää työntekijää niin ilmoittaudu kampanjatoimistoon työnantajaksi, joko palauttamalla työnantajalomakkeen vapaa-aikatoimistoon TAI täyttämällä ja lähettämällä meille tiedot alta löytyvän linkin kautta.

2. Me täällä toimistolla toimimme linkkinä työntekijää vailla olevan työnantajan sekä töitä vailla olevan nuoren välillä. Olemme siis kumpaankin tahoon yhteydessä jos sopiva työpaikka tai työntekijä ilmaantuu!

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä:

Maija 0406674242/maija.luomaniemi@isojoki.fi

Merja 0401990367/merja.valiviita@isojoki.fi

 

Kampanjatoimiston osoite:

Nuorten työllistämiskampanja

PL 23, Teollisuustie 1A

64900 Isojoki