Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Isojoen kunnan kuulutukset

Takaisin

Väliaikatietoa koronavirustoimenpiteiden osalta 2.3.2021

Väliaikatietoa koronavirustoimenpiteiden osalta.

Aluehallintovirasto on 26.2 päätöksellään määrännyt kokoontumisrajoitukseksi sisällä ja ulkona 10 henkilöä. Aikaisemmin rajoitus oli 20 henkilöä. Muut Isojoella käytössä olevat koronavirustoimenpiteet säilyvät ennallaan toistaiseksi.

Valtioneuvosto on 1.3.2021 todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Poikkeusolot on todettu erityisesti ravintoloiden toiminnan rajoittamiseksi.

Alueellinen koronakoordinaatioryhmä Nyrkki suosittelee 1.3 annetussa tiedotteessaan toistakseksi yläkoulujen lähiopetuksen jatkamista, joten siirtyminen yläkoulujen osalta etäopetukseen näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä.

Aluehallintovirastolla on kuitenkin epidemiologisin perustein ja terveysviranomaisten suositusten pohjalta mahdollisuus päättää alueellisista määräyksistä etäopetukseen siirtymisestä. Toistaiseksi tällaisen määräyksen antaminen vaikuttaa epätodennäköiseltä alueellamme.

Etelä-Pohjanmaan alueen kuntajohto ja sivistystoimen johtajat on kutsuttu yhteiseen palaveriin huomenna keskiviikkona klo 13, jossa oletettavasti linjataan opetustoimen osalta tarkemmista toimenpiteistä maakunnassa. Isojoen kunta tiedottaa kunnassa käyttöön otettavista toimenpiteistä ja ohjeistuksesta tämän jälkeen.

Huomenna olemme viisaampia.

Kunnan johtoryhmän puolesta
Juha Herrala
02.03.21


Oletko myymässä kiinteistöä? - Käytä hyväksesi ilmaista tiedotuskanavaa