Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

ISOJOEN KIRJASTO

 

Isojoen kirjaston tilat avataan hallitusti asiakkaille viikosta 23 lähtien. Isojoen kirjaston henkilökunta on paikalla ke-pe 3.-5.6. Ke-to klo 11.30-18.30 ja pe klo 9.30-16.00.

Isojoen omatoimikirjasto on auki ma 1.6. lähtien joka päivä klo 7.00-21.00. Muistakaa noudattaa turvavälejä ja huolehtia käsien puhtaudesta! TERVETULOA!

Kirjakassitoiminta jatkuu edelleen: tee kirjatilaus arkipäivisin puh.nrosta 046-8510 970 ja sähköpostitse kirjasto@isojoki.fi. Laitamme tilatun kirjakassin kirjaston ovien ulkopuolelle sovittuna aikana. Henkilökunta on  vaihtelevasti paikalla lomien ja lomautusten takia ja siksi meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

 

 -                      Palautusluukkusta voi palauttaa kirjoja

-          Lainojen eräpäivät siirretään sulun jälkeiselle ajalle.  Asiakkaille ei kerry myöhästymismaksuja eikä noutamattoman varauksen maksuja.

-          Muista,  että sulun aikana on  mahdollisuus käyttää Eepos-kirjastojen e-aineistoja Eepos-verkkokirjastosta https://eepos.finna.fi/Siellä voit myös halutessasi esim. uusia lainoja tai varata aineistoa.

 

Isojoen kirjastossa ei ole paikalla henkilökuntaa ma-ti seuraavilla viikoilla:

vko 26                22.-23.6.

vko 27                29.-30.6.

vko 30                20.-21.7.

vko 31                27.-28.7.  

 

 

Yhteystiedot

Isojoen kirjasto
Kristiinantie 17 A
64900 ISOJOKI

kirjasto@isojoki.fi

046-8510 970

 

Henkilökunta

Minna Saari, kirjastonjohtaja                    minna.saari@isojoki.fi
Merja Väliviita, kirjastovirkailija                 merja.valiviita@isojoki.fi

 

Avustushakemus kirjasto-kulttuurilautakunnalle

 

EEPOS-VERKKOKIRJASTO    https://eepos.finna.fi/

 

Voit harjoitella musiikin soittoa ilmaisen Rockway-palvelun avulla. Soittokursseja on mm. kitaran, pianon ja rumpujen soitosta. Palvelusta löytyy suomalaisia opetusvideoita kurssien muodossa. Voit lainata kurssin itsellesi ja opetella soittamista omaan tahtiin. Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja salasanalla ( jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole). Ensimmäisellä lainauskerralla asiakas rekisteröityy Rockway-palveluun. Jatkossa kirjautumista ei tarvita. Palvelu löytyy osoitteesta: http://kirjastot.rockway.fi/eepos/

 

Nyt voit kuunnella ilmaiseksi kirjaston asiakkaana klassista musiikkia, kansanmusiikkia ja vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia Naxos music library-kuuntelupalvelusta. Naxos music library jazz-kuuntelupalvelussa on tuhansien levyjen kokoelma eri aikakausien jazz-musiikkia.

NAXOS MUSIC LIBRARY http://eepos.naxosmusiclibrary.com

NAXOS MUSIC LIBRARY JAZZ http://eepos.naxosmusiclibrary.com/jazz