Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

ISOJOEN KIRJASTO

Hallituksen päätöksen mukaisesti kirjastot ovat kiinni 18.3.-13.4. 2020 Tämä koskee myös omatoimikirjastoja. Tänä aikana Isojoen kirjaston henkilökunta on vaihtelevasti tavoitettavissa arkipäivisin puh.nrosta 0400-8510 970 ja sähköpostitse kirjasto@isojoki.fi

Seuraavaksi muutamia huomioitavia seikkoja:

-          Lainojen eräpäivät siirretään sulun jälkeiselle ajalle.  Asiakkaille ei kerry myöhästymismaksuja eikä noutamattoman varauksen maksuja.

-          Muista,  että sulun aikana on  mahdollisuus käyttää Eepos-kirjastojen e-aineistoja Eepos-verkkokirjastosta https://eepos.finna.fi/Siellä voit myös halutessasi esim. uusia lainoja tai varata aineistoa. Asiakas voi noutaa varauksensa sulun päätyttyä.

- Palautusluukkuun voi palauttaa kirjoja tavalliseen tapaan

- Aineistokuljetukset Eepos-kirjastojen kesken eivät kulje sulun aikana

  

Isojoen kirjasto aloittaa kirjastokassitoiminnan ajalla 18.-27.3.(viikot 12 ja 13):
Keräämme toiveesi mukaisen kirjapaketin muovikassiin, jonka voit noutaa kirjaston ulko-ovelta sovittuna aikana. Varauksia ja toiveita voit lähettää sähköpostiin kirjasto@isojoki.fi. tai soittaa tai lähettää tekstiviesti 046- 8510 970 klo 9-15 välisenä aikana.

Seutuvaraukset Eepos-kirjastojen välillä eivät kulje sulun aikana.

 

Yhteystiedot

Isojoen kirjasto
Kristiinantie 17 A
64900 ISOJOKI

kirjasto@isojoki.fi

046-8510 970

 

Henkilökunta

Minna Saari, kirjastonjohtaja                    minna.saari@isojoki.fi
Merja Väliviita, kirjastovirkailija                 merja.valiviita@isojoki.fi

 

Avustushakemus kirjasto-kulttuurilautakunnalle

 

EEPOS-VERKKOKIRJASTO    https://eepos.finna.fi/

 

Voit harjoitella musiikin soittoa ilmaisen Rockway-palvelun avulla. Soittokursseja on mm. kitaran, pianon ja rumpujen soitosta. Palvelusta löytyy suomalaisia opetusvideoita kurssien muodossa. Voit lainata kurssin itsellesi ja opetella soittamista omaan tahtiin. Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja salasanalla ( jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole). Ensimmäisellä lainauskerralla asiakas rekisteröityy Rockway-palveluun. Jatkossa kirjautumista ei tarvita. Palvelu löytyy osoitteesta: http://kirjastot.rockway.fi/eepos/

 

Nyt voit kuunnella ilmaiseksi kirjaston asiakkaana klassista musiikkia, kansanmusiikkia ja vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia Naxos music library-kuuntelupalvelusta. Naxos music library jazz-kuuntelupalvelussa on tuhansien levyjen kokoelma eri aikakausien jazz-musiikkia.

NAXOS MUSIC LIBRARY http://eepos.naxosmusiclibrary.com

NAXOS MUSIC LIBRARY JAZZ http://eepos.naxosmusiclibrary.com/jazz