Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

ISOJOEN KIRJASTO

 

Aukioloajat (henkilökunta paikalla)

ma             9.30-16.30

ti-to            12-19

pe               9.30-16.00

 

Isojoen omatoimikirjasto on auki joka päivä klo 7.00-21.00. Muistakaa noudattaa turvavälejä ja huolehtia käsien puhtaudesta! TERVETULOA!

 

Kirjakassitoiminta on edelleen mahdollinen riskiryhmille: tee kirjatilaus arkipäivisin puh.nrosta 046-8510 970 ja sähköpostitse kirjasto@isojoki.fi. Laitamme tilatun kirjakassin kirjaston ovien ulkopuolelle sovittuna aikana.

 

Yhteystiedot

Isojoen kirjasto
Kristiinantie 17 A
64900 ISOJOKI

kirjasto@isojoki.fi

046-8510 970

 

Henkilökunta

Minna Saari, kirjastonjohtaja                    minna.saari@isojoki.fi
Merja Väliviita, kirjastovirkailija                 merja.valiviita@isojoki.fi

 

 

EEPOS-VERKKOKIRJASTO    https://eepos.finna.fi/

 

Voit harjoitella musiikin soittoa ilmaisen Rockway-palvelun avulla. Soittokursseja on mm. kitaran, pianon ja rumpujen soitosta. Palvelusta löytyy suomalaisia opetusvideoita kurssien muodossa. Voit lainata kurssin itsellesi ja opetella soittamista omaan tahtiin. Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja salasanalla ( jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole). Ensimmäisellä lainauskerralla asiakas rekisteröityy Rockway-palveluun. Jatkossa kirjautumista ei tarvita. Palvelu löytyy osoitteesta: http://kirjastot.rockway.fi/eepos/

 

Nyt voit kuunnella ilmaiseksi kirjaston asiakkaana klassista musiikkia, kansanmusiikkia ja vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia Naxos music library-kuuntelupalvelusta. Naxos music library jazz-kuuntelupalvelussa on tuhansien levyjen kokoelma eri aikakausien jazz-musiikkia.

NAXOS MUSIC LIBRARY http://eepos.naxosmusiclibrary.com

NAXOS MUSIC LIBRARY JAZZ http://eepos.naxosmusiclibrary.com/jazz