Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Isojoen raitilla

Tule myyjäksi Isojoen uudistuneille markkinoille lauantaina 1.7.2017!

Isojoen Lions Club ry, Isojoen Yrittäjät ry ja lukuisa joukko muita yhdistyksiä ovat yhdessä Isojoen kunnan kanssa yhdistäneet voimansa ja uudistaneet Isojoen markkinatapahtuman.

Uudistuneet markkinat sijoittuvat vuonna 2017 Isojoen Koulukolmion ja Isojoen monitoimitalon alueelle.Alue on aiempaa laajempi ja tapahtumaan tuodaan lisää elementtejä. Suunnitteilla on oma toimintapiste pomppulinnoineen lapsille, myös viime vuoden lasten maatalousnäyttely saa jatkoa, tällä kertaa näyttely keskittyy kotieläimiin. Vanhat koneet saavat alueelta oman paikkansa. Markkinapäivän aikana toteutetaan jo muutaman vuoden perinteenä ollut SuuliAreena, jossa tämän vuoden keskusteluteemana on lähiruoka. Toivomme lähiruoka-teeman näkyvän myös markkinamyyjien joukossa! Markkinapäivä on tutusti heinäkuun ensimmäinen lauantai, tänä vuonna 1.7.2017.

Isojoella koko viikonloppu on täynnä ohjelmaa, joka on kerätty Isojoen raitilla- nimen alle. Tapahtumat alkavat perjantaina 30.6. Kangasjärvi- juoksulla ja Lasten limudiscolla. Lauantai on itse markkinapäivä yllä mainituin ohjelmin ja päivä huipentuu illan markkinatansseihin. Sunnuntaille on tarkoitus järjestää musiikillista lähiruokabrunssia ja muuta ohjelmaa, myös Isojoen kotiseutumuseolla on toimintaa sunnuntaina.

Viikonloppu kokoaa Isojoelle runsaasti kesävieraita ja uudella markkinapaikalla, jossa kaikki päivän toiminnot on kerätty samaan pihapiiriin, uskomme saavamme paikalle ennätysyleisön. Toivommekin siis näkevämme myös sinun yrityksesi markkinamyyjien joukossa!

Myyntipaikat myy Isojoen Lions Club

Reijo Mikkola

040-5486383

reijo.mikkola@isojoensaha.fi

 

Kartta markkina-alueesta