Lauhan hiihto

Isojoella maaliskuun 2. su


Lauhan hiihto

Huom! Hiihto toteutetaan, matkat ja sarjat ovat entiset. Pidempien matkojen (21 km, 35 km) reitit muuttuneet! Latukartassa uudet reitit.

50. Lauhan hiihto Isojoella su 12.3.2017 klo 10.

Maakunnan vanhin laturetki, joka hiihdettiin ensimmäisen kerran 50 vuotta sitten. Vuonna 2014 hiihto jouduttiin perumaan lumenpuutteen vuoksi.

Ilmoittautuminen  alk. klo 8 Koulukolmiossa, Kristiinantie 17 B, yhteislähtö klo 10. Laturetkellä on jälleen hyvät palkinnot, pääpalkinto MOPO  sekä runsaasti tavarapalkintoja, uusien osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Kaikille hiihtoon osallistuville tarjotaan soppatykistä jauhelihakeitto, voileivän ja juoman kera. Tiedustelut: Merja Mukkala-Heiskala 040-199 0367/merja.mukkala@isojoki.fi tai Esa Saarinen 0400-741 155.

Ladut ajettu la päivällä ja illalla. 35 km lenkillä Lauhassa muutama aste kylmempi kuin lähtöpaikalla.
Kangasjärvelle suuntaava reitti ja 35 km Lauhansarveen asti tulee olemaan osaksi auringon lämmittämää. Eli varman pidon saanti vaatii tod.näk. liisterin.
Lauantaina suksi toimi erinomaisesti Startin +2-2 purkilla ja luistona oli hf 6 (-2-7 ), jonka alla lf6.
Sunnuntaiksi on luvattu hieman lämpimämpää säätä kuin lauantaina. Latu on kuitenkin yöpakkasen jälkeen lähtöhetkellä kova ja liukas. Ennuste lupaa iltapäivälle hieman mahdollista lumi/räntäsadetta.

 Sääennuste

Esite 2017

Latukartta                     Lähtö- maalialueen kartta

                 

Lähtö- maalialue to 9.3.17 klo 8.20


 

Latumestari Veli on jäämässä pois työelämästä, kiitoksena kuluneista vuosista hän tarjoaa kaikille tänä vuonna Lauhan hiihtoon osallistuville YLLÄTYKSEN!
Yllätyksen saa numerolapun tai pinssin palautuksen yhteydessä.