Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Isojoen kunnan kuulutukset

Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen toimi haettavana Päiväkoti Nurmennukassa

Varhaiskasvatuksen opettaja

Isojoen kunnassa, päiväkoti Nurmennukassa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen toimi ajalle 10.8.2020 ? 31.5.2021. Päiväkoti Nurmennukassa on myös vuorohoitoryhmä, joten työ sisältää toisinaan myös iltatyötä.
Etsimme aktiivista varhaiskasvatuksen ammattilaista. Arvostamme sensitiivistä työotetta ja sitoutumista oman työn ja pedagogiikan kehittämiseen, vasun perusteiden mukaisesti.
Varhaiskasvatuksen opettajalta edellytetään vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkintoa, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai aikaisempaa vastaavaa lastentarhanopettajan opistotasoista tutkintoa tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeatutkintoa, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot säädetyn laajuisina.
Tehtävään valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset ja lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Lisätietoja: Päiväkodin johtaja Sari Uusitalo 040 - 5868709 tai sari.uusitalo@isojoki.fi
Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi: 12.6.2020 mennessä, sähköpostitse sari.uusitalo@isojoki.fi tai paperihakemus ja CV osoitteeseen Päiväkoti Nurmennukka, Kristiinantie 17C, 64900 Isojoki.
27.05.20


Oletko myymässä kiinteistöä? - Käytä hyväksesi ilmaista tiedotuskanavaa