Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Isojoen kunnan kuulutukset

Takaisin

Isojoen ja Karijoen yhteinen yritys- ja elinvoimakoordinaattori haussa 2.3.2020 mennessä
Isojoen ja Karijoen kunnat hakevat yhteistä yritys- ja elinvoimakoordinaattoria

Tule mukaan rakentamaan kuntiemme elinvoimaa yhdessä mahtavien työkaverien kanssa. Monipuolisessa työtehtävässäsi vastuualueesi on laaja, mutta niin ovat vapaudetkin. Tehtävä on kunnissamme uusi, joten pääset ensimmäisenä muodostamaan tästä keskeisestä roolista itsellesi unelmiesi työpaikan annettujen suuntaviivojen pohjalta.

Päätehtävinäsi ovat kuntien elinkeinoelämän ja elinvoiman kehittäminen. Olet kuntiemme yrityspalveluiden kasvot. Sinuun otetaan ensimmäisenä yhteyttä, kun yritys tarvitsee tukea. Vastuullesi kuuluu myös kuntien vapaiden tilojen ja tonttien markkinointi. Toimit kuntien työllisyydenhoidon yhteyshenkilönä yhteistyössä Suupohjan koulutuskuntayhtymän kanssa. Työotteesi on verkostomainen ja toimit tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten parissa heidän tarpeitaan eteenpäin koordinoiden. Hankit aktiivisesti tietoa kehittämisen tueksi, jota tarjoat uusille ja olemassa oleville yrityksille kasvun mahdollistamiseksi. Ohjaat yrityksiä investointihankkeiden laatimisessa ja pyörität byrokratian rattaita, jotta alueemme yritykset saavat keskittyä ydinliiketoimintoihinsa.

Vastuullesi kuntiemme elinvoiman kehittäjänä kuuluvat kuntien kehityshankkeiden organisointi ja toteuttaminen. Hyödynnät kuntiemme rajalliset resurssit tehokkaasti hankkeiden kautta. Verkostoituessasi yli maakuntarajojen, imet tietoa erilaisista kehityshankemahdollisuuksista, joita voisi hyödyntää myös meidän alueellamme. Esimiehinäsi sinulla on tiiviissä yhteistyössä toimivat kunnanjohtajat, joilta saat tukea ja sparrausta tehtävissäsi onnistuaksesi. Toimit myös molempien kuntien johtoryhmän jäsenenä.

Olet oma-aloitteinen markkinointi- ja myyntihenkinen ihminen, joka edistää kuntiemme tärkeimpien elinkeinojen kehittämistä. Kehittämistyössäsi hyödynnät esimerkiksi kansainvälisesti vain harvoille ja ainutlaatuisille luontokohteille myönnettävän UNESCOn Global Geopark -statuksen, jonka kuntamme ovat saamassa keväällä 2020. Viestit luontevasti kuntiemme vetovoimatekijöistä ja ajankohtaisista asioista sosiaalisen median kautta ja muita kanavia hyödyntäen. Osallistut erilaisiin tapahtumiin ja varmistat osaltasi, että Isojoen ja Karijoen kunnat näkyvät ulospäin tulevaisuudessa entistä paremmin.

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, tule mukaan yhteen hiileen puhaltavaan työyhteisöömme! Tarjoamme Sinulle merkittävän ja monipuolisen avainroolin kuntiemme tulevaisuuden kehittäjänä. Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevia Isojoen ja Karijoen kuntia yhdistävät kaunis luonto, yhteisöllisyys, vireä elinkeinoelämä ja sujuva kunnallinen päätöksenteko. Hae tehtävää 2.3.2020 klo 16 mennessä. Yritys- ja elinvoimakoordinaattorin työsuhde pyritään täyttämään 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työtehtävien suorittaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus määritellään KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveensa.

Edellytämme
Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta.

Arvostamme
Hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja, kokemusta elinkeino- ja hankekehittämisestä, markkinointi- ja viestintäosaamista, sekä yrittäjähenkisyyttä

Lisätiedot ja hakeminen
Kunnanjohtaja, Karijoen kunta - Marko Keski-Sikkilä, puh. 050 449 7969, marko.keski-sikkila@karijoki.fi
Kunnanjohtaja, Isojoen kunta - Juha Herrala, puh. 040 764 7870, juha.herrala@isojoki.fi

Vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja ansioluettelo 2.3.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen: Karijoen kunta, Kristiinantie 3, 64350 KARIJOKI tai kunta@karijoki.fi. Kuoreen/sähköpostin aihekenttään merkintä "yritys- ja elinvoimakoordinaattori"
29.01.20
Ilmoitus30012020.pdf


Oletko myymässä kiinteistöä? - Käytä hyväksesi ilmaista tiedotuskanavaa