Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Isojoen kunnan kuulutukset

Takaisin

Isojoen kunta myy vanhan Terveystalon verkkohuutokaupalla
Isojoen kunta lähtee tehostamaan vapaa-ajantonttien sekä kiinteistöjen myyntiä Huutokaupat.comin kautta. Kunnalla on tällä hetkellä verkkohuutokaupassa myynnissä vanha terveystalo, sekä vapaa-ajantontti kangasjärven leirintäalueen kupeesta. Vanha terveystalo on aikoinaan toiminut muun muassa neuvolana, mutta viime vuosina se on ollut vuokra-asuntokäytössä.
Isojoen kunnanjohtajan Juha Herralan mukaan myyntiaikeet liittyvät kunnan tulevaan strategiaan, jossa on muun muassa pohdittu erilaisten kiinteistöjen omistamisen mielekkyyttä ja tarpeellisuutta. ?Tavoittelemme lisäksi kangasjärven luonnonkauniille paikalle lisää vapaa-ajan asujia ja sitä kautta enemmän vipinää alueelle. Tulemme kuluvan vuoden aikana investoimaan Kangasjärven leirintäalueelle merkittävästi ja toivon sen nostavan tontin kysyntää. Mikäli saamme nyt hyviä kokemuksia myynnistä, huutokauppakohteita saattaa tulla jatkossa lisääkin tarjolle.?, kertoo Herrala.
Huutokaupat.comin myyntiasiantuntija Petteri Paananen kertoo, että julkisen sektorin kannattaa hyödyntää Huutokaupat.comin valtakunnallista näkyvyyttä arvo-omaisuuden myynnissä: ??Ostajien tavoittaminen vain paikallisella näkyvyyden ei ole riittävää, mutta toisaalta kuntien pienet markkinointibudjetit ovat sanelleet reunaehdot. Huutokaupat.comissa vieraillaan kuukausittain yli kolme miljoonaa kertaa, joten meidän kautta kunnat saavat edullisesti aivan eri luokan näkyvyyden.??
Huutokaupattavien kohteiden huutoaika päättyy 17.2.2019. Lopullisen myyntipäätöksen tekee Isojoen kunnanvaltuusto
Linkki Isojoen kunnan huutokauppakohteisiin:
Isojoen vanha terveystalo: https://huutokaupat.com/1065137
Kangasjärven vapaa-ajantontti: https://huutokaupat.com/1062210

Lisätietoja:
Jouni Niemi, Tekninen johtaja, Isojoen kunta
040-527 3655, jouni.niemi@isojoki.fi

Petteri Paananen, myyntiasiantuntija, Huutokaupat.com
050 5131 173, petteri.paananen@mezzoforte.fi

Huutokaupat.com on Suomen suurin arvo-omaisuuden huutokauppapalvelu. Yritykset ja julkisen hallinnon toimijat huutokauppaavat palvelussa kaikkea arvo-omaisuutta yli 230 miljoonalla eurolla vuodessa. www.huutokaupat.com
Linkki Isojoen kunnan huutokauppakohteisiin
08.01.19


Oletko myymässä kiinteistöä? - Käytä hyväksesi ilmaista tiedotuskanavaa