Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Isojoen kunnan kuulutukset

Takaisin

Isojoen kunta hakee vapaa-aikapalvelujen hyvinvointikoordinaattoria
Tule mukaan rakentamaan Isojoen kunnan tulevaisuuden vapaa-ajanpalveluita. Monipuolisessa työtehtävässäsi pääset vapaasti määrittelemään työnkuvasi ja työpäiväsi annettujen suuntaviivojen pohjalta. Päätehtävänäsi on kunnan vapaa-ajanpalveluiden kokonaisvaltainen kehittäminen ja toteuttaminen. Työssäsi huomioit eri ikäryhmien tarpeet, työskentelet tiiviisti kunnassa toimivien järjestöjen ja urheiluseurojen parissa ja rakennat yhteistyötä heidän kanssaan.

Kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia edistävänä henkilönä olet tärkeä palanen Isojoen kunnan tulevaisuutta. Varmistat omalta osaltasi, että Isojoki näkyy ja kuuluu yli kuntarajojen. Kuntamarkkinointi ja ?viestintä ovatkin osa päivittäistä työtäsi, joita kehität yhdessä kunnanjohtajan ja muun henkilöstön kanssa. Vastaat myös kunnan vapaa-ajan tapahtumien ja kampanjoiden organisoinnista. Toiminnan suunnittelu ja sen konkreettinen toteuttaminen, joko itse tai yhteistyössä muiden kanssa, ovat työsi tärkeitä elementtejä. Tarvittaessa kykenet jalkautumaan kentälle ohjaamaan esimerkiksi liikunta-, kerho- tai muuta toimintaa.

Pienessä kunnassa vastuualueesi on laaja ja monipuolinen. Laajat ovat myös vapautesi rakentaa kunnan vapaa-aikatoimesta Isojokinen menestystarina. Esimiehenäsi toimii kunnanjohtaja, jonka ovi on aina auki kun tarvitset tukea tai sparrausta. Isojoki on luonnonkaunis ja vireä kunta Etelä-Pohjanmaalla. Kunnan tiiviissä, noin 65 hengen työyhteisössä korostuvat yhteisöllisyys, kuntalaisista välittäminen ja yhteen hiileen puhaltaminen. Kunnan strateginen päätöksenteko on sujuvaa ja vastuullista.

Liity joukkoomme ja hae tehtävää 6.5.2019 klo 12.00 mennessä. Hyvinvointikoordinaattorin työsuhde pyritään täyttämään 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus määritellään KVTES:n mukaan.

Työsuhteen kuvaus
- Hyvinvointikoordinaattori
- Vapaa-aikatoimen osasto
- Vakituinen työsuhde

Vaatimukset:
- Tehtävään soveltuva koulutus

Eduksi katsotaan:
- Markkinointi- ja viestintäosaaminen
- Hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, sekä yhteistyökyky
- Kokemus kuvauksen mukaisista työtehtävistä

Lisätiedot:
Kunnanjohtaja Juha Herrala, juha.herrala@isojoki.fi 040-7647870

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot 6.5.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: Isojoen kunta / vapaa-aikatoimi, Teollisuustie 1A 64900 Isojoki tai kunnanhallitus@isojoki.fi
17.04.19


Oletko myymässä kiinteistöä? - Käytä hyväksesi ilmaista tiedotuskanavaa