Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Isojoen kunnan kuulutukset

Takaisin

Kunnanhallituksen, kirjasto- ja kulttuurilautakunnan sekä vapaa-aikalautakunnan avustukset vuodelle
ISOJOEN KUNNASSA julistetaan haettavaksi 3.4.2018 klo 15 mennessä:
1. NUORISO- JA LIIKUNTATOIMEN VUOSI- JA KOHDEAVUSTUKSET (max. 11.100 ?)
Nuoriso? ja liikuntatoimen avustusta voivat hakea paikalliset yhdistykset/seurat, nuorten omaehtoiset ryhmät tai omaehtoiset liikuntaryhmät sekä avustussääntöjen mukaisesti yksittäiset hen¬kilöt, jotka edustavat muuta kuin isojokista yhdistystä/seuraa. Tarkemmat tiedot hakijan avustuskelpoisuudesta sekä avustuk-sen hakulomake saatavilla netissä (www.isojoki.fi/ilmoitustaulu) sekä vapaa-aikatoimistosta. Vapaa-aikalautakunnalle osoitetut hakemukset toimitetaan os. PL 23, 64901 Isojoki.

2. KULTTUURITOIMEN AVUSTUKSET (max. 2080 ?)
Kulttuuritoimen avustusta voivat hakea kulttuuritoiminnan tukemista varten paikalliset järjestöt, yhteisöt ja yksityiset. Avustuksia ei myönnetä matkakuluihin. Hakemuslomakkeita saa Isojoen kirjastosta ja kunnanvirastosta. Kirjasto- ja kulttuurilautakunnalle osoitetut hakemukset toimitetaan os. PL 4, 64901 ISOJOKI. Kirjasto- ja kulttuurilautakunta myöntää kyläkirja-avustuksia niitä erikseen haettaessa.

3. KUNNANHALLITUKSEN AVUSTUKSET (max. 5.000 ?)
niille järjestöille ja yhteisöille, jotka eivät voi hakea muita edellä mainittuja avustuksia. Vapaamuotoiset, perustellut hakemukset, joihin liitetään toimintakertomus vuodelta 2017 sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2018 osoitetaan kunnanhallitukselle os. PL 23, 64901 Isojoki

Kunnanhallitus, kirjasto- ja kulttuurilautakunta ja vapaa-aikalautakunta
02.03.18
AVUSTUSHAKEMUS-18.pdf
Vapaa-aikalautakunnan avustushakemuslomake


Oletko myymässä kiinteistöä? - Käytä hyväksesi ilmaista tiedotuskanavaa