Ajankohtaista Palaute Kartat Asiointi Yhteystiedot Isojoki-linkit Henkilöstölle

Isojoen kunnan kuulutukset

Takaisin

Isojoen kunta tiedottaa koronavirustilanteesta

Tartunnanjäljitys ja toimenpiteet ovat edenneet torstain aikana Isojoen koronatartuntaketjun osalta. Harmiksemme tartuntaketju on laajentunut ja Isojoella on torstai-illan aikana todettu uusia, samaan tartuntaketjuun kuuluvia tartuntoja.

Altistumisten seurauksena yläkoululta neljä luokkaa ja Nurmennukan päiväkotiryhmä Velemut asetetaan karanteeniin. Tartunnanjäljityksen soitot vanhemmille on aloitettu torstaina aamupäivällä ja ne jatkuvat vielä perjantain aikana. Kaikkia altistuneita on kuitenkin informoitu jo koululta ja päiväkodilta. Karanteenit ovat tällä tietoa eri pituisia, mutta ne kestävät 10 päivää altistumisen alusta laskien. Kaikki oireiset henkilöt testataan. Henkilökunnan osalta terveysviranomaiset ovat antaneet henkilöstölle ohjeet heidän omaa altistumisten arviointia varten tai määränneet tarvittavat karanteenit. Henkilökunnalle järjestetään perjantaina altistumistilanteen purkupalavereita.

Virastotalolla ja päiväkodilla on käynnistetty henkilöstön suojaustoimenpiteitä tiloihin kulun rajoittamisen ja muun toiminnan suhteen. Päiväkodilla ovet ovat kiinni ja lapset haetaan ovelta kasvattajan toimesta. Samoiten virastotalon ovet ovat kiinni ja asiointi tapahtuu vain ajanvarauksella. Altistumattomat voivat tulla kouluun ja päiväkotiin normaalisti. Kunta on hyvin tilanteen tasalla ja tarvittavat toimenpiteet tartuntojen estämiseksi ovat käynnissä.

Uusien joukkoaltistumisten johdosta kunta on päättänyt, että kunnan omistamat julkiset liikunta- ja kokoontumistilat suljetaan ja harrastustoiminta, sekä vuorot keskeytetään kahdeksi viikoksi 24.9.2021 saakka. Panostamme nyt täysillä tartuntaketjujen katkaisemiseen.

Käyttäkää maskia, noudattakaa turvavälejä ja huolehtikaa hyvästä hygieniasta. Mihinkään paniikkiin ei ole aihetta. Toivoaksemme näillä nopeilla toimenpiteillä pyrimme nyt saamaan poikki tartuntaketjujen leviämisen.


Ystävällisin terveisin
Isojoen kunta
10.09.21


Oletko myymässä kiinteistöä? - Käytä hyväksesi ilmaista tiedotuskanavaa